8,5 miliona RSD preduzetnicima

VIDEO K9: Ugovori vredni osam i po miliona dinara uručeni su danas u Holu Pokrajinske vlade korisnicama - preduzetnicama, a za inoviranje i digitalizovanje procesa proizvodnje i operacije u domenu marketinga i trgovine u 2023. godini.

0
16

Ugovori po osnovu pokrajinskog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu danas su uručeni u zgradi Pokrajinske vlade.

Reč je o konkursu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme, računarske opreme, softvera ili usluge u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine u 2023. godini.

Ćurčić je skrenuo pažnju na veliki broj nepotpunih prijava, od ukupno 159 koliko ih je pristiglo na konkurs, te istakao potrebu većeg rada na edukaciji u čemu budućim korisnicima mogu pomoći nadležni sekretarijati.

Sredstva dodeljena preduzetnicama su namenska i biće, kako je rečeno, proveravano da li su utrošena na ugovorom predviđeni način.

Ovim konkursom je predviđeno 8,5 miliona dinara za 73 korisnice – 6 miliona dinara za kapitalne i 2,5 miliona dinara za tekuće subvencije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.