8. marta izložba o ženi

VIDEO K9: Foto, kino i video savez Vojvodine 8. marta postaviće izložbu na temu 'žena'. Do 28. februara u toku je konkurs za autore čije će fotografije biti izložene.

0
457

Uslovi konkursa Foto, kino i video saveza Vojvodine su nešto izmenjeni u odnosu na prethodne godine i autori fotografija bi trebalo da svoje radove na papiru, odnosno izrađene fotografije pošalju najkasnije do kraja februara.

“Zbog naše loše finansijske situacije i zbog nepostojanja prostora, prinuđeni smo da konkurs raspišemo tako da autori šalju fotografije u papiru”, rekao je Dušan Živkić, predsednik FK SV.

Žiriranje radova je, prema njegovim rečima, 2. marta, a sama izložba će biti otvorena na Dan žena i trajaće do kraja narednog meseca.

“Povod jeste 8. mart, a žene i jeste u većini slučajeva tema dobrog dela fotografija koje se kod nas i na ostalim izložbama, mimo ove koja je posvećena isključivo ženi, pokazuje. Tu treba naglasiti, neki autori malo odstupe od teme pa šalju fotografije devojčica. Misli se na žene”, naveo je Živkić.

Osim ove izložbe, Foto, kino i video savez u aprilu organizuje izložu na temu džeza, a potom u jednu u maju koja će biti posvećena motorima, u junu i konjima, a za sve ove izložbe biće raspisani i konkursi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.