8. izložba pasa mešanaca 8. i 9. aprila

VIDEO K9: Ukoliko imate nameru da u skorije vreme nabavite kućnog ljubimca, 8. i 9. aprila imaćete za to idealnu priliku na 8. po redu izložbi pasa mešanaca novosadskog preduzeća Zoohihijena i veterina.

0
84

Limanski park u Novom Sadu će 8. aprila biti mesto održavanja ovogodišnje Izložbe pasa mešanaca koje, u cilju promocije udomljavanja, organizuje JKP Zoohigijena i veterina.

Prijave vlasnika za učešće njihovih ljubimaca traju do 6. aprila, a u Zoohigijeni već beleže rekordan broj učesnika te očekuju duplo više pasa od prošlogodišnjih 90.

Ove godine mešanci će se nadmetati u 10 simpatičnih kategorija, a vlasnici će svoje ljubimce moći da prijave u maksimalno dve.

Drugog dana manifestacije, 9. aprila, izložba će biti priređena u samom Prihvatilištu, gde će biti predstavljeno do 35 pasa koji nisu imali sreću da pronađu svoj budući dom, što će biti idealna prilika za sve one koji planiraju da nabave kućnog ljubimca da obraduju sebe i svoju porodicu udomljavanjem nekog od ovih simpatičnih pasa. To će, istakao je Kvrgić, biti prilika i za razbijanje predrasuda o radu ovog prihvatilišta i način da se građani uvere da psi koje ovde borave žive u adekvatnim uslovima, kao i da radnici o njima brinu s pažnjom i obezbeđuju im sve ono što im sleduje u skladu sa Zakonom o dobrobiti životinja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.