70. rođendan Udruženja sportskih ribolovaca “Dunav”

VIDEO K9: Proteklog vikenda, tačnije, u subotu, sportski ribolovci "Dunava" iz Sremskih Karlovaca proslavili su jubilarni 70. rođendan ovog udruženja.

0
52

Udruženje sportskih ribolovaca “Dunav” Sremski Karlovci, koje trenutno broji oko 300 članova, na prigodan način proslavilo je 7 decenija postojanja i uspešnog rada, tokom kojih se, prema rečima njegovog predsednika, Vlade Čolić, iz godine u godinu trudilo da unapređuje svoj rad.

Vreme je slavljenike poslužilo proteklog vikenda, a s obzirom na epidemiološku situaciju, manifestacija je protekla uz minimalan broj učesnika i sa programom usklađenim za posebne uslove, tako da će obeleževanje ovog jubileja trajati kroz njihove aktivnosti tokom cele godine.

U “Dunavu” su najponosniji na svoju Školu ribolova za pionire koja postoji desetak godina unazad i čije aktivnosti redovno prati i naša televizija.

Tradicionalne manifestacije ovog udruženja su i Lov soma na bućku koji okuplja veliki broj takmičara iz zemlje i regiona, kao i čuveni Zlatni kotlić Dunava koji će imati ove godine biti održan po jubilarni, 40. put.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.