70 paketića za Udruženje “Sunce”

VIDEO K9: Udruženje građana „Novi Sad“ danas je, u okviru projekta „Slatkiš za slatkiša“, uručilo 70 paketića Udruženju za cerebralnu i dečju paralizu „Sunce“.

0
107

U okviru projekta „Slatkiš za slatkiša“, članovi Udruženja građana „Novi Sad“ danas su predali 70 paketića Udruženju za cerebralnu i dečju paralizu „Sunce“.

U Udruženju građana „Novi Sad“ ističu da nikada do sada nisu obuhvatili toliki broj dece kojima pomažu za novogodišnje praznike i ističu da su kraju priveli jednu veliku i uspešnu humanitarnu akciju.

Udruženje za cerebralnu i dečju paralizu „Sunce“ okuplja decu i odrasle sa cerebralnom paralizom. Trenutno imaju 346 članova i, kako navode, posebno su ponosni na radionice koje rade u njihovom dnevnom boravku.

Jovana Sajić, sekretarica Udruženja “Sunce”, ističe da su veoma zahvalni Udruženju građana „Novi Sad“ i svim sugrađanima koji su i ove godine mislili na decu iz ovog Udruženja.

Podsetimo da je Udruženje građana „Novi Sad“ pre tri nedelje pokrenulo humanitarnu akciju „Slatkiš za slatkiš“ u okviru koje sunaši sugrađani prikupili 170 paketića, od kojih je 100 donirano Svratištu za decu i omladinu, a 70 Udruženju „Sunce“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.