7. Konferencija “Biznis na štiklama”

VIDEO K9: Klub "Biznis na štiklama" danas i sutra u Novom Sadu organizuje tradicionalne susrete preduzetnica i žena koje tek planiraju da započnu sopstveni biznis.

0
76

Preduzetnice iz Srbije ove srede i četvrtka razmenjuju iskustva sa koleginicama iz susednih zemalja i država regiona na Konferencija o ženama u preduzetništvu “Biznis na štiklama“.

Ova konferencija održava se u organizaciji Kluba “Biznis na štiklama“ sedmu godinu zaredom i važi za najveći skup preduzetnica u našem delu Evrope.

Skupovi žena preduzetnica prlika su za razmenu ideja i sklapanje novih poslova, ali i donošenje životnih odluka o ulasku u svet preduzetništva.

Obeshrabrujući su podaci da žene učestvuju u oko 67% rada, a zarađuju tek 10% ukupnog svetskog dohotka, a za svoj rad slabije su plaćene od muškaraca na istim poslovima. Ova statistika, međutim, takođe može biti pretvorena u dobar motiv za žene da se bave sopstvenim biznisom. Potrebno im je samo ohrabrenje i savet na koji način treba da počnu o čemu mogu da se informišu i na ovakvim konferencijama.

Prilike i izazovi za preduzetnice tema su prvog panela konferencije Biznis na štiklama, 14. juna u master centru Novosadskog sajma, a 15. jun rezervisan je za glavni program ove međunarodne konferencije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.