7. godina komunalne policije: 53 policajca rade 24h

VIDEO K9: Za sedam godina koliko postoji, u Komunalnoj policiji u Novom Sadu zaposlilo se ukupno 53 komunalna policajca koja rade 24 časa, kako bi naši sugrađani na teritoriji grada imali komunalni red na potrebnom nivou. Ipak, naši sugrađani sa kojima smo danas porazgovarali nisu baš zadovoljni radom komunalaca.

1076

Komunalna policija u Novom Sadu danas je obeležila sedmogodišnjicu postojanja i rada u našem gradu. Na teren, kako kažu, izlaze po prijavama, bilo da je u pitanju remećenja kućnog reda, radno vreme ugostiteljskih objekata, korišćenja javnih površina.

“Ono što mi želimo da postignemo, a već smo u toku godine postigli, jeste dobra informatička veza sa Prekršajnim sudom, sa SIPRES-om i ono što želimo da postignemo jeste da dođemo na nivo elektronskog prekršajnog naloga zahvaljujući tehničkim uređajima koje mi posedujemo”, kaže MIroslav Laketić, načelnik Komunalne policije. 

Kako se grad širi, rastu i potrebe Komunalne policije i za opremom i za resursima, ali su u ovom trenutrku zadovoljni jer su, kako je istakao, pre svega zahvaljujući angažovanju grada, dobro tehnički opremljeni što im omogućava savremene uslove za rad.

“Grad Novi Sad je do sada ulagao u opremu i opremljenost Komunalne policije, to ćemo nastaviti da radimo i dalje. Učinićemo sve da imaju nabolje uslove, ali posebno napominjem da smo vrlo, vrlo ponosni na to da nemamo nikakvih situacija koje dovode do toga da ova služba na bilo koji način bude ukaljana u svom radu, a isto tako iamamo i jako dobre odzive od strane građana, jako dobru reakciju na njih i sve ono što su do sada radili vidljivo je na samim ulicama”, rekao je Vladimir Stojković, član Gradskog veća za komunalne poslove. 

 

Sugrađani smatraju da ipak ima prostora za unapređenje rada Komunalne policije u Novom Sadu.

 

 

Novosadska Komunalna policija obrazovana je pre sedam godina u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove, rade 24 časa dnevno, a broj telefona njihove dežurne službe je 021/4872 544.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.