52 vikenda u Novom Sadu

VIDEO K9: Projekti "52 vikenda u Novom Sadu" i vinske ture Turističke organizacije Novog Sada imale su veoma dobar odziv na sajmovima turizma održanim proteklog vikenda u Banjaluci i Zagrebu.

0
44

Turistička ponuda Novog Sada je proteklog vikenda predstavljena na dva međunarodna sajma, u Banjaluci i Zagrebu.

Za naš grad ovo su veoma važna tržišta, s obzirom da su tokom prošle godine, pored domaćih, najveći broj noćenja ostvarili turisti iz regiona, kažu u gradskoj Turističkoj organizaciji.

Drugi važan projekat na kojem je TONS radio prošle godine i koji je takođe predstavljen na ovim sajmovima su vinske rute.

U Banjaluci je, prema rečima Tihana Putin PR TONS-a, bilo važno predstavljanje turističke privrede Novog Sada, pre svega predstavnika hotelskih kapaciteta i turističkih agencija, koje je organizovano dan pre sajma u tom gradu.

Prvi utisci sa te prezentacije bili su vidljivi već na banjalučkom sajmu dan kasnije, rekla je Putin, na kojem je veliki broj posetilaca želeo da preuzme besplatne publikacije koje su za njih pripremili i da učestvuju u kvizu o poznavanju kulture, istorije i znamenitosti našeg grada za nagradu – noćenje u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.