5. Festival mentalnog zdravlja

VIDEO K9: U subotu je u Novom Sadu otvoren peti po redu Festival mentalnog zdravlja, ove godine pod sloganom „Pokrenimo se za mentalno zdravlje“.

0
19

Unapređenje mentalnog zdravlja stanovništva ima veliki značaj, pogotovo danas kada je celokupna društvena zajednica primorana da usvoji nove načine života i rada, rekao je na otvaranju petog poredu Festivala mentalnog zdravlja član Gradskog veća za zdravstvo dr Dragan Stajić.

Festival mentalnog zdravlja, ove godine pod sloganom „Pokrenimo se za mentalno zdravlje“, organizuje Institut za javno zdravlje Vojvodine, u saradnji sa brojnim ustanovama i organizacijama, sa ciljem da podigne svest o važnosti brige za mentalno zdravlje pojedinaca i zajednice u kojoj živimo.

U okviru manifestacije će do 20. oktobra, na više lokacija u Novom Sadu biti održane različite aktivnosti, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Prema rečima organizatora, ovogodišnja kampanja usmerena je na to da podstakne i inspiriše pojedinca, članove zajednice i stručnjake da pronađu i razviju rešenja i načine kako bi svi dali svoj doprinos na unapređenju blagostanja i mentalnog zdravlja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.