49,2 miliona za medijske projekte

VIDEO K9: Ugovori za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2021. godini uručeni su danas u amfiteatru Arhiva Vojvodine predstavnicima medijskih kuća. Jedan od korisnika ovih sredstva je i Televizija Kanal 9.

0
41

Za 140 korisnika koji su dobili sredstva na konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2021. godini, Pokrajinska vlada izdvojila je ukupno 49 miliona i 200 hiljada dinara. Ugovore je uručila pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Sredstva na konkursu dobila je i naša medijska kuća, a direktorica Maja Pavlović istakla je da ovakvi projekti doprinose opstanku lokalnih i regionalnih medija, kao i proizvodnji sadržaja koji su interesantni za sve naše sugrađane.

OFF: Sličnog mišljena je i Mirko Bajić iz „Bunjevačkog medija centra“ iz Subotice, koji kaže da bez podrške pokrajinskog budžeta manjniski mediji ne bi migli opstati.

Sekretarka Milošević navela je da Pokrajinska vlada i resorni sekretarijat nastoje da svake godine povećaju budžetska sredstva za medije kako na srpskom, tako i na jezicima nacionalnih manjina, kako bi bila nastavljena tradicionalno dobra saradnja i kontinuirano i profesionalno praćenje svih aktivnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.