45,96 miliona dinara za uređenje Fruške gore

VIDEO K9: Pokrajinska vlada izdvojila je sredstva za uređenje Fruške gore, zamenu parketa u Maloj sali SPENS-a, obnovu Studentskog doma u Somboru i biblioteke u Tekelijanumu.

0
26

Skoro 46 miliona dinara opredeljeno je iz pokrajinskog budžeta za rekonstrukciju pešačke staze Brankov čardak – Brankov grob na Stražilovu, čime će biti nastavljeno uređivanje Fruške gore i promocija njenih turističkih potencijala, a novac je usmeren Javnom preduzeću „Nacionalni park Fruška gora” u Sremskoj Kamenici, saopšteno je sa današnje sednice Pokrajinske vlade.

Za zamenu dotrajalog parketa u maloj dvorani SPENS-a izdvojeno je 28,4 miliona dinara. Projektom je planirana ugradnja novog parketa po važećim standardima sportskih asocijacija FIBA I IHF, čime će biti obezbeđeni adekvatni uslovi za održavanje domaćih i međunarodnih utakmica i takmičenja.

Na sednici je doneta odluka i o izdvajanju 44 miliona dinara za radove na obnovi Studentskog doma „Dr Zoran Đinđić” u Somboru, dok je 21 milion opredeljen za završetak radova na obnovi dela zgrade u Zadužbini Save Tekelije u Budimpešt.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.