400 miliona dinara za nove investicije

VIDEO K9: Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine raspisao je konkurs za dugoročne kredite za investiciona ulaganja ukupne vrednosti 400 miliona dinara. Fond je pozvao sve zainteresovane preduzetnike da se prijave na ovaj konkurs koji će trajati dok se predviđena sredstva ne utroše.

232

Razvojni fond Vojvodine odobrava ove kredite preduzetnicma u cilju, kako je navedeno, stvaranja uslova za intenziviranje proizvodnje, podizanje nivoa efikasnosti i konkurentnosti, kao i podsticanja zapošljavanja.

U skladu sa kreditnom sposobnošću podnosioca zahteva, zajmovi se odobravaju u iznosima od 500 hiljada do 100 miliona dinara, sa rokom otplate do 7 godina i grejs periodom od 24 meseca. U zavisnosti od kreditne garancije, odobrava se godišnja fiksna kamatna stopa od 1 do 3 odsto.

Pravo učešća na konkursu imaju pravna lica i preduzetnici koji su razvrstani kao mikro, malo ili srednje pravno lice. Korisnici sredstava moraju imati registrovano sedište na teritoriji AP Vojvodine, a Investicija koja je predmet finansiranja mora biti realizovana na teritoriji Pokrajine.

Detalji o konkursu svi zainteresovani mogu pronaći na internet stranici www.rfv.rs Razvojnog fonda Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.