400 miliona dinara za nove investicije

VIDEO K9: Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine raspisao je konkurs za dugoročne kredite za investiciona ulaganja ukupne vrednosti 400 miliona dinara. Fond je pozvao sve zainteresovane preduzetnike da se prijave na ovaj konkurs koji će trajati dok se predviđena sredstva ne utroše.

0
343

Razvojni fond Vojvodine odobrava ove kredite preduzetnicma u cilju, kako je navedeno, stvaranja uslova za intenziviranje proizvodnje, podizanje nivoa efikasnosti i konkurentnosti, kao i podsticanja zapošljavanja.

U skladu sa kreditnom sposobnošću podnosioca zahteva, zajmovi se odobravaju u iznosima od 500 hiljada do 100 miliona dinara, sa rokom otplate do 7 godina i grejs periodom od 24 meseca. U zavisnosti od kreditne garancije, odobrava se godišnja fiksna kamatna stopa od 1 do 3 odsto.

Pravo učešća na konkursu imaju pravna lica i preduzetnici koji su razvrstani kao mikro, malo ili srednje pravno lice. Korisnici sredstava moraju imati registrovano sedište na teritoriji AP Vojvodine, a Investicija koja je predmet finansiranja mora biti realizovana na teritoriji Pokrajine.

Detalji o konkursu svi zainteresovani mogu pronaći na internet stranici www.rfv.rs Razvojnog fonda Vojvodine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.