4. rata za porez na imovinu

Četvrta rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za tekuću godinu za obveznike, fizička lica, preduzetnike i pravna lica, dospeva 16. novembra, saopšteno je iz Gradske poreske uprave Novog Sada.

0
29

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici, fizička lica, preduzetnike i pravna lica, izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, poručuju iz Gradske poreske uprave Novog Sada koja podseća da je 16. novembar krajnji rok za uplatu četvrte rate godišnjeg poreza na imovinu za 2020. godinu.

Takođe, u cilju suzbijanja daljeg širenja zarazne bolesti kovid-19 i očuvanja zdravlja sugrađana, poreski obveznici pozvani su da sa Gradskom poreskom upravom u što većoj meri komuniciraju putem elektronske pošte na sledeće mejl adrese:

– [email protected] – za prijem zahteva za izdavanje uverenja
– [email protected] – za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka vezano za Naknadu za zaštitu i unapređivanje životne sredine i Naknada za korišćenje javnih površina
– [email protected] – za sve ostale pisane podneske.

Pored toga, službenici Gradske poreske uprave, kako je saopšteno, stoje na raspolaganju sugrađanima za sva pitanja na brojeve telefona: 4871-751 i 4871-707.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.