39. Zlatni kotlić Dunava

VIDEO K9: Zlatni Kotlić Dunava, 39. poredu, održan u Sremskim Karlovcima, okupio je u petak 25 ekipa koje su se nadmetale u pripremanju riblje čorbe.

0
34
  1. Iz kotlića 25 ekipa mirisala je riblja čorba u Sremskim Karlovcima na takmičarskoj manifestaciji Zlatni kotlić Dunava, koju po 39. put organizuje Udruženje sportskih ribolovaca iz ovog mesta. Prošle godine zbog pandemije korona virusa nije bilo nadmetanja u kuvanju ovog ribljeg specijaliteta, pa je ove godine okupila veliki broj učesnika i posetilaca.

Kotlići su pristavljeni, a ekipe su, uz dobru zabavu i druženje, čorbe kuvale prema svojim receptima. S obzirom da je bilo i starih i novih učesnika, pravila su pojašnjena svima, kako ne bi bilo nepravilnosti u takmičenju.

Žiri je i ovoga puta imao najteži posao. Na kraju je, prema kriterijumima nadmetanja i broju osvojenih bodova, treće mesto pripalo Miroslavu Slabinskom iz Pivnica sa 77, drugo Đorđu Moljcu iz Inđije sa 84 i prvo mesto Novosađaninu Nanadu Kosanoviću sa 92 boda.

Iako su nagrade pokupile iskusnije ekipe, organizatori su se potrudili da motivišu ostale, poput Aleksa Sedlara iz Novog Sada koji je dobio štap i majicu kao najmlađi učesnik ovogodišnjeg Zlatnog kotlića Dunava u Sremskim Karlovcima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.