34,4 miliona dinara za školu “9. maj” u Zrenjaninu

VIDEO K9: Za završetak zgrade Osnovne i srednje škole „9. maj” u Zrenjaninu Pokrajinska Vlada je na današnjoj sednici izdvojila skoro 35 miliona dinara. Na današnjoj sednici je, kako je saopšteno, razrešen dužnosti dosadašnji direktor Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu Duško Ćutilo.

0
54

Za završetak radova na zgradi Osnovne i srednje škole „9. maj” u Zrenjaninu, koju pohađa 220 dece sa smetnjama u razvoju, Pokrajinska Vlada je na današnjoj sednici izdvojila 34,4 miliona dinara.

Sredstvima iz pokrajinskog budžeta biće kompletno završeni radovi na novom objektu zgrade osnovnog obrazovanja u Ulici narodne omladine, koji će biti prilagođen potrebama svakog deteta i u kojem će biti obezbeđeni adekvatni uslovi za boravak dece i rad sa učenicima, saopšteno je nakon sednice Vlade na kojoj je danas i razrešen dužnosti dosadašnji direktor Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu Duško Ćutilo.

Za novog direktora Fonda, na period od četiri godine, imenovan je Aleksandar Đedovac, diplomirani inženjer mašinstva iz Bačke Palanke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.