3,3 milijarde dinara za infrastrukturu

VIDEO K9: Ugovori vredni više od 3,3 milijarde dinara za infrastrukturne projekte uručeni su danas u Pokrajinskoj vladi predstavnicima vojvođanskih lokalnih samouprava.

10

Predsatvnicima 24 lokalne samouprave iz Vojvodine danas su dodeljeni ugovori za infrastrukturne projekte za koje je iz budžeta pokrajine izdvojeno više od 3,3 milijarde dinara.

Mirović je najavio da će tokom proleća početi i radovi na izgradnji Studentskog kulturnog centra u Novom Sadu, kao i novog Doma za duševno obolela lica u Čurugu.

Takođe će, prema njegovim rečima, biti završeno i stavljeno u funkciju Narodno pozorište u Subotici, akvapark na Paliću, a sledi i dogradnja fiskulturne sale u OŠ „Jovan Popović“ u Sremskoj Mitrovici, završetak izgradnje Doma kulture u Vrbasu, izgradnja gradskog kupališta u Kovinu i gradske pijace u Kikindi.

Ove godine biće započeta rekonstrukciju lokalne putne mreže u Sečnju, Šidu, Žablju, Apatinu, Novom Bečeju, Žitištu, Odžacima i Bačkoj Palanci.

Predsednik Pokrajinske vlade obećava i nastavak radova na rekonstrukciji lokalne putne mreže na Fruškoj gori, koja je, kako je rekao, postala veoma važna turistička destinacija, pa je neophodno omogućiti dobre infrastrukturne uslove za razvoj turizma.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.