33 godine zatvora za ubistvo u Gondoli

VIDEO K9: Zbog ubistva Vojislava Škrbića iz Kaća pre tri godine, Dušan Buha i Bačkog Dobrog Polja i njegov saučesnik osuđeni su ukupno na 33 godine zatvora, odlučio je Viši sud u Novom Sadu, prenose novosadski mediji.

0
387

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 18 godina zatvora Dušana Buhu iz Bačkog Dobrog Polja zbog ubistva Vojislava Škrbića iz Kaća 2014. godine u restoranu “Gondola”.

Miloš Buha (45), saučesnik i prezimenjak Dušana Buhe, osuđen je u odsustvu na 15 godina zavora.

Miroljub Novičević, predsedavajući sudskog veća, obrazložo da je kazna za krivično delo teško ubistvo do 40 godina zatvora, a da je Dušan za to delo osuđen na 17, a za nezakonito nošenje oružja na dve godine zatvora, što je objedinjeno u jedinstvenu kaznu od 18 godina robije.

Da podsetimo, Sudsko veće je šestog juna prošle godine donelo rešenje kojim su usvojene žalbe branilaca optuženih Miloša i Dušana Buhe, te je prvostepena presuda Višeg suda ukinuta, a predmet vraćen na ponovno suđenje.

Apelacioni sud je tom prilikom optuženom Dušanu Buhi produžio pritvor u kom se nalazi od 13. juna 2014. godine, dok je Milan Buha i dalje u bekstvu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.