31. Sajam zapošljavanja

VIDEO K9: Devetog marta, u sredu, u Novom Sadu će biti održan 31. sajam zapošljavanja u organizaciji gradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

0
56

Novi Sajam zapošljavanja u organizaciji gradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje biće u Novom Sadu održan 9. marta u od 10 do 15 časova u holu Master centra Novosadskog sajma.

Nacionalna služba za zapošljavanje pozvala je poslodavce da prijave svoje učešće u njihovoj u Filijali u Novom Sadu, lično, telefonom ili e-mail-om.

Poslodavci će, poručuju iz NSZ, biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i pronađu potrebne radnike, a biće im na raspolaganju i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

U okviru sajma će biti organizovan i Forum poslodavaca na kojem će zainteresovanim poslodavcima biti prezentovani Javni pozivi Nacionalne službe za podršku zapošljavanju.

NSZ savetuje građane zainteresovane da pronađu posao na Sajmu zapošljavanja, da pre dolaska završe Obuku za aktivno traženje posla koja im je dostupna i na online platformi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.