Podrška Pokrajinskim sportskim savezima

VIDEO K9: Pokrajinskim sportskim savezima, juče su u Holu Pokrajinske vlade, dodeljena sredstva namenjena za njihove godišnje i posebne programe rada.

0
16

Predsednicima sportskih saveza iz cele Vojvodine juče su u Holu Pokrajinske vlade uručeni ugovori o finansiranju redovnih aktivnosti ukupne vrednosti 117 miliona dinara.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, istako je da je ukupan budžet ovog sekretarijata znatno uvećan u odnosu na prošlu godinu pa su stoga uvećana i sredstva namenjena za njihove godišnje i posebne programe.

Projekti saveza u okviru posebnih programa biće realizovani u četiri oblasti, organizovanje međunarodnih manifestacija od značaja za AP Vojvodinu, infrastrukturno opremanje, doprinos razvoju sporta i afirmacija školskog i univerzitetskog sporta.

Čestitajući na dobijenom sredstvima svim predstavnicima sportskih saveza, sekretar Basta poželeo im je uspešan dalji rad i postizanje ciljeva, koji će se ogledati u unapređenju sporta i stvaranju novih šampiona, kako bi se mladi motivisali za bavljenje sportom, što sveukupno treba da doprinese očuvanju zdravog društva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.