30 miliona dinara za kratkoročne naučne projekte

VIDEO K9: U zgradi Pokrajinske vlade danas su uručeni ugovori korisnicima po konkursu za finansiranje kratkoročnih projekata od interesa za razvoj naučnoistraživačke delatnosti u Vojvodini u 2023. godini, za koji je obezbeđeno 30 miliona dinara.

0
88

U Holu Pokrajinske vlade danas je upriličena dodela ugovora za finansiranje kratkoročnih projekata od interesa za razvoj naučnoistraživačke delatnosti u AP Vojvodini u 2023. godini.

Rešenja i ugovore je predstavnicima visokoobrazovnih institucija, koji su dobili ova sredstva, uručio pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje, podsetio je da se u ovoj oblasti može aplicirati i za sredstva za finansiranje dugoročnih projekata, umetničkih te projekata koji afirmišu nacionalne manjine, zajedničkih projekata sa republikom Srpskom i drugih, istakavši da resorni sekretarijat ima oko 200 miliona angažovanih sredstava za projektne aktivnosti i više od 1.180 istrazivača koji su u njih uključeni.

Za realizaciju ovog javnog konkursa, Pokrajinska vlada je preko Pokrajinskog sekretarijata visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost obezbedila 30 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.