30 bilborda rezervisano za najbolje novosadske đake

VIDEO K9: Udruženje za promociju društvene odgovornosti uspelo je i ove godine da realizuje projekat Učim + znam = vredim, pa će se od jeseni fotografije najboljih učenika i timova učenika naći na bilbordima.

0
588

Ove jeseni bilborde će krasiti fotografije đaka iz osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Najbolji đaci su izabrani i projekat je stigao do faze fotografisanja, koje je obavljeno u Gimnaziji Jovan Jovanović Zmaj.

“Moram da istaknem da je ove godine žiri imao najteži posao, zbog toga što je bilo najviše prijava i to nam je posebno drago, čime se svest o značaju ovog projekta širi i da stvarno postaje deo lokalne zajednice, pogotovo kada je reč o potvrdi pravih društvenih vrednosti”, rekla je Gordana Ivković, iz Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

Projekat, kako se širi brojem prijavljenih đaka, tako se širi i brojem opština u kojima će bilbordi biti postavljeni, pa tako ove godine sedam opština učestvuje u projektu.

“Tako su nam se ove godine pridružile opštine Bački Petrovac, Žabalj i Beočin. Od prošle godine imamo saradnju sa opštinama Temerin, Srbobran i Sremski Karlovci, što znači da evo treću godinu kako realizujemo projekat, sedam opština će biti uključeno ovde i sedam opština će imati na jesen bilborde sa najboljim đacima iz svoje lokalne zajednice”, istakla je Ivković. 

Oko 200 učenika iz 7 opština, početkom jeseni smešiće se sa bilborda. U Novom Sadu, ukoliko bude prikupljeno dovoljno sredstava, najbolji đaci zauzeće 30 bilborda, pa iz Udruženja kažu da svi koji žele da se uključe i pomognu realizaciju ovog programa, još uvek to mogu da učine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.