3. Rata poreza na imovinu do 14. avgusta

VIDEO K9: U ponedeljak dospeva za plaćanje 3. rata godišnjeg poreza na imovinu za tekuću godinu, podsećaju iz Gradske poreske uprave Novog Sada.

0
15

Iz Gradske poreske uprave Novog Sada podsećaju poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da u ponedeljak, 14. avgusta, dospeva za plaćanje 3. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom dospeća 3. rate godišnjeg poreza na imovinu zainteresovana lica, pored šalter sale u ulici Vojvođanskih brigada 24-26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama Informatike na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15, info pulta Gradske poreske uprave u TC na Bulevaru Oslobođenja 119, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i na brojeve telefona 4871-707, 4871-751.

Gradska poreska uprava pozvala je poreske obveznike da svoje obaveze izmiruju u zakonom propisanim rokovima i izbegnu obračun i naplatu kamate po stopi koja je na današnji dan 16,5%. Kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu poreski obveznici i dalje mogu preuzeti u svim radnim jedinicama Pošta Srbije na teritoriji Novog Sada i naseljenih mesta koja pripadaju Gradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.