29. i 30. septembra treća jesenja “Cvetna pijaca”

Jesen nam je stigla sa drugom Cvetnom pijacom i upravo da bi ukrasili jesen sa raskošnim cvetovima hrizantema i viola, kao i ranim jesenjim plodovima, organizujemo i treću Cvetnu pijacu.

0
882

U petak i subotu, 29. i 30. septembra će se održati treća Cvetna pijaca u jesenjem ciklusu.

Cvetne pijace se održavaju na platou ispred SPC “Vojvodina”. radno vreme cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do 19.00 časova.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

 

Pokret gorana Novog Sada organizuje već četrnaestu godinu sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

Na trećoj jesenjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti proizvođači cveća i sadnica, proizvođači meda i zdravstvno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede i izlagači starih i umetničkih zanata.

I ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca, navode u Pokretu gorana. 

Pozivamo sve građane i medije da posete treću jesenju “Cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone, navodi se u saopštenju Gorana.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.