270 miliona dinara za privredu i turizam

VIDEO K9: Preduzeća iz oblasti privrede i turizma iz Vojvodine moći će ove godine od pokrajine da dobiju 270 miliona dinara kroz konkurse resornog sekretarijata koji su danas objavljeni.

0
29

Četiri javna konkursa, po dva u oblasti privrede i turizma, ukupne vrednosti od 270 miliona dinara, raspisao je resorni sekretarijat za 2021. godunu. 

Mikro i mala privredna društva i preduzetnici u oblasti privrede iz Vojvodine mogu konkurisati za subvencionisanje troškova za nabavku mašina i opreme odnosno za nabavku softvera ili za sticanje nematerijalne imovine, za šta je obezbeđen 41 milion dinara, dok je 118 miliona dinara predviđeno za nabavku repromaterijala.

Objavljeni javni konkursi u turizmu namenjeni su privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala Vojvodine, tačnije za podizanje nivoa kvaliteta i kapaciteta objekata turističke suprastrukture u vrednosti od 59 miliona dinara, kao i za nabavku mašina i opreme i uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata sa ukupno 52 miliona dinara.

Ivanišević je dodao da svako ko je zainteresovan i ko želi da učestvuje, može prethodno da se informiše na sajtu Sekretarijata, u tekstovima pravilnika koji su objavljeni uz pomenute javne konkurse, kao i putem besplatnog telefonskog poziva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.