27. Kup Zrenjanina u plivanju

VIDEO K9: Prošlog četvrtka svečano je otvoren 27 po redu Kup Zrenjanina u plivanju. Na ovom takmičenju tokom 4 dana nadmetalo se oko 400 plivača iz naše i zemalja iz okruženja

0
191

U četvrtak, 31. oktobra, na gradskom bazenu svečano je otvoren 27. plivački Gran pri Kup Zrenjanin 2019.

Na ovom takmičenju nastupa 395 plivača iz 48 klubova iz 9 zemalja. Prisutno je mnogo reprezentativaca i nosilaca olimpijskih normi što dokazuje koliki jeznačaj ovog mitinga. Organizatori ističu da su zadovoljniodzivom plivača i kvalitetom takmičenja, a od svojih takmičara očekuju dobre rezultate.

Prisutne na gradskom bazenu pozdravili su direktor PK “Proleter” Branislav Vlaisavljević” i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura koji je rekao da je ovaj turnir jedno od najmasovnijih takmičenja u našem gradu, sa velikim brojem vrhunskih plivača doprinosi razvoju plivačkog sporta u našem gradu, ali i u našoj zemlji pošto uvek okupi veliki broj reprezentativaca.

Gran pri Kup Zrenjanina po 27. put organizovao je PK “Proleter” u saradnji sa Plivačkim savezom Srbije i gradom Zrenjaninom, a ovo takmičenje zauzima značajno mesto u kalendaru sportskih događaja u Vojvodini, rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšin.

Prvog dana takmičenja od domaćih plivača zapažene rezultate ostvarili su Nikola Marić, koji je u trci na 200m leđno osvojio bronzanu medalju u apsolutnoj kategoriji i Justin Cvetkov koji je u trci na 50m kraul postavio novi državni record za dečake do 12 godina sa vremenom 25:84. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.