263 obveznika ne plaća Informatiku za februar

VIDEO K9: Mnogi sugrađani već su platili račune Informatike za februar mesec, a 263 to ne mora da uradi, s obzirom da ih je toliko oslobođeno plaćanja u okviru akcije Plava kućna računaljka.

0
25

Nakon obrade računa objedinjene naplate komunalno-stambenih usluga novosadskog JKP Informatika za mesec februar, u distribuciji se našlo 184.530 računa za stambene i 12.120 računa za poslovne prostore.

Računi Informatike za mesec februar odavno su stigli na adrese sugrađana, a mnogi od njih su ih već i platili, kako bi iskoristili mogućnost da učestvuju u akciji Plava kućna računaljka.

Period za obračun kamate za stambene prostore je od februara do decembra 2023, a za poslovne od februara 2021. do decembra prošle godine.

U okviru akcije Plava kućna računaljka plaćanja računa za februar mesec oslobođeno je 263 obveznika (1483 min. broj bodova).

Podsetimo, Skupština Novog Sada je u oktobru 2011. godine, Novosađanima koji redovno izmiruju svoje obaveze prema Gradskom komunalnom sistemu omogućila oslobađanje plaćanja ukupne obaveze jednomesečnog računa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.