“25 centi” Mari-Šantal Garijepi

VIDEO K9: U zrenjaninskoj Gradskoj narodnoj biblioteci održana je promocija zbirke priča pod nazivom ,,25 centi’’ kanadske autorke Mari-Šantal Garijepi.

0
376

U okviru srpsko crnogorske turneje kanadska autorka Mari Šantal Garijepi promoviše svoju novu knjigu pod nazivom ,,25 centi’’.

Jedan od gradova bio je i Zrenjanin, a promocija je održana u GNB ,,Žarko Zrenjanin’’. Urednik u izdavačkoj kući Partizanska knjiga Vladimir Arsenić objasnio je zbog čega je pomenuta knjiga interesna.

Autorka Mari Šantal Garijepi istakla je zadovoljstvo što je knjiga objavljena na srpskom jeziku i što ima priliku da je promoviše u našem gradu.

Od trenutka kada je pre deset godina postala dobitnica nagrade kojom se nagrađuje izuzetnost u Kanadi, Mari-Šantal Garijepi je objavila više od jedanaest naslova i sarađivala na brojnim zbirkama. Rođena u Kvebeku, u Montrealu, 1975. godine, Mari-Šantal Garijepi ne pridaje, međutim, veliki značaj geografiji u svojim romanima, jer su joj draži različiti izmišljeni svetovi, muzikalnost i ozbiljne teme. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.