22. Novosadski džez festival online

VIDEO K9: Prošle subote završen je 22. Novosadski džez festival, čiji je koncertni program ove godine, zbog pandemije korona virusa, održan onlajn, a koji do sada na društvenim mrežama broji više od 25.000 pregleda.

0
52

Popularni 22. Novosadsaki džez festival održan je od 9. do 14. novembra, a u korak sa brojnim ovogodišnjim svetskim manifestacijama, koncertima i festivalima, usled pandemije korona virusa, koncertni program održan je onlajn, od 12. do 14. novembra.

Svi koncerti na kojima su ove godine učestvovala velika imena srpskog džeza snimljeni su u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada, na mestu gde je održano i prvo izdanje ovog festivala.

Pored koncertnog programa, poseban segment festivala činile su muzičke radionice koje su održane u Kulturnom centru Novog Sada u klubu “Tribina mladih”, kao i u Kulturnoj stanici “Svilara”, a nemuzički sadržaj činila je izložba džez fotografija „Svetlopisi jednog muzičara: džez priče“ fotografa Miroslava Majstorovića.

Dok organizatori vredno pripremaju 23. izdanje ovog festivala za novembar naredne godine, prvo onlajn izdanje 22. Novosadskog džez festivala i dalje je dostupno na YouTube kanalu Kulturnog centra Novog Sada i Facebook stranici samog festivala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.