22. juna Sajam zapošljavanja na SPENS-u

VIDEO K9: Sajam zapošljavanja U Novom Sadu, koji će biti održan 22. juna na SPENS-u, biće dobra prilika za sve oni koji su u nezaposleni da nađu posao. Prijave poslodavaca za učešće na sajmu traju još sutra.

439

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Novi Sad pozvao je poslodavce, srednje škole i nezaposlena lica na 22. Sajam zapošljavanja i planiranja karijere u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale NSZ Novi Sad, koji će biti održan u četvrtak, 22. juna, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu SPENS-a.

Svoje učešće na sajmu poslodavci i škole mogu prijaviti do 15. juna u prostorijima Filijale Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju).

Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu [email protected], a sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 21.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike, a obrazovne institucije da predstave svoju ponudu prekvalifikacije i dokvalifikacije nezaposlenim licima, kažu u NSZ.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale, koja podrazumeva pisanje radne biografije, pripremu za intervju sa poslodavcem i ostale savete, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.