22. juna Sajam zapošljavanja na SPENS-u

VIDEO K9: Sajam zapošljavanja U Novom Sadu, koji će biti održan 22. juna na SPENS-u, biće dobra prilika za sve oni koji su u nezaposleni da nađu posao. Prijave poslodavaca za učešće na sajmu traju još sutra.

444

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Novi Sad pozvao je poslodavce, srednje škole i nezaposlena lica na 22. Sajam zapošljavanja i planiranja karijere u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale NSZ Novi Sad, koji će biti održan u četvrtak, 22. juna, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu SPENS-a.

Svoje učešće na sajmu poslodavci i škole mogu prijaviti do 15. juna u prostorijima Filijale Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju).

Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu [email protected], a sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488 55 21.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike, a obrazovne institucije da predstave svoju ponudu prekvalifikacije i dokvalifikacije nezaposlenim licima, kažu u NSZ.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale, koja podrazumeva pisanje radne biografije, pripremu za intervju sa poslodavcem i ostale savete, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.