185 knjiga biblioteci Karlovačke bogoslovije

VIDEO K9: U Sremskim Karlovcima juče je potpisan ugovor o dodeli 185 knjiga za potrebe biblioteke Bogoslovije "Arhimandrit Ilarion Ruvarac".

0
16

Ugovor o dodeli 185 knjiga za potrebe biblioteke Karlovačke bogoslovije, koja nosi ime osnivača – „Arhimandrit Ilarion Ruvarac” potpisali su juče pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević i rektor Bogoslovije “Sveti Arsenije Sremac” protojerej stavrofor Jovan Milanović.

Milošević je istakla da Pokrajinska vlada nastavlja podršku najvišim institucijama duhovnosti, kao što je Karlovačka bogoslovija te da je u godini jubileja – 230 godina od osnivanja Karlovačke bogoslovije, upotpunjen bogat fond biblioteke koja ima blizu 27.000 knjiga, sa gotovo 200 novih naslova.

Ona je dodala da je popravljen krov zgrade Bogoslovskog internata i Atrijuma Bogoslovije i da će se ove godine nastaviti radovi na instalacijama grejanja, parterno uređenja, molerski i stolarski radovi ukupne vrednostii 180 miliona dinara.

Rektor Karlovačke bogoslovije Jovan Milanović izrazio je zahvalnost na uručenim knjigama i istakao da to osnažuje rad biblioteke, koja poseduje retka i vredna izdanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.