179 obveznika ne plaća Informatiku za april

VIDEO K9: Novosadska Informatika završila je obradu računa objedinjene naplate za april, a 179 redovnih platiša, od njih više od 185.000, oslobođeno je plaćanja ovog računa.

0
13

Nakon obrade računa objedinjene naplate komunalno-stambenih usluga novosadskog JKP Informatika za mesec april, u distribuciji je više od 185.000 računa za stambene i skoro 12.300 računa za poslovne prostore.

Period za obračun kamate za stambene prostore je od aprila 2023. do februara ove, a za poslovne od aprila 2021. do februara 2024. godine. Aprilski računi Informatike su već stigli na adrese sugrađana, od kojih su mnogi već izmirili ovu obavezu, kako bi iskoristili mogućnost da učestvuju u akciji Plava kućna računaljka. U okviru ove akcije plaćanja računa za april oslobođeno je 179 obveznika (1499 min. broj bodova).

Akcija Plava kućna računaljka proistekla je iz odluke Skupštine Novog Sada od 2011. godine, kojom je Novosađanima koji redovno izmiruju svoje obaveze prema gradskom komunalnom sistemu omogućeno oslobađanje plaćanja ukupne obaveze jednomesečnog računa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.