17,7 miliona dinara za podršku lokalnom i regionalnom razvoju

VIDEO K9: 17,7 miliona dinara bespovratnih sredstava za projekte unapređenja lokalnog i regionalog razvoja dodeljeni su danas lokalnim samoupravama po osnovu konkursa koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

0
377

Predstavnici četiri grada i 15 vojvođanskih opštinakoje su ostvarile pravo na sredstva po osnovu Konkursa za sufinansiranje projekata jedinica lokalnih samouprava od strateškog značaja u oblasti regionalnog razvoja potpisali su ugovore sa Pokrajinskim sekretarijatom za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu o dodeli tih sredstava.

Sufinansiranje ovih projekta ima za cilj regionalni razvoj politike planiranja i koordinacije svih nivoa vlasti te jačanje institucionalnog okvira za sprovođenje regionalne politike. Reč je bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 17,7 miliona dinara.

Ova bespovratna sredstva služiće za aktivnosti na projektima koji će doprineti realizaciji projekta strateškog značaja za lokalni i regionalni razvoj, izradi projektno tehničke dokumentacije za industrijske zone i izradi studija izvodljivosti za strateške projekte.

Sredstva su usmerena u opštine: Bela Crkva, Beočin, Žitište, Bački Petrovac, Sremski Karlovci, Titel, Bač, Kula, Temerin, Čoka, Sečanj, Nova Crnja, Šid, Stara Pazova, Irig i gradovima Pančevo, Subotica, Sremska Mitrovica i Kikinda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.