1,5 miliona evra za okolinu megamarketa

VIDEO K9: Grad Novi Sad iz budžeta je izdvojio oko milion i po evra za uređenje okoline budućeg prodajnog objekta poznatog trgovinskog lanca koji je trenutno u izgradnji na Futuškom putu.

0
48

Za uređenje okoline megamarketa na Futoškom putu, na mestu starog Rasadnika “Gradskog zelenila“, preneo je portal 021, iz budžeta Novog Sada biće izdvojeno skoro 181.330.000 dinara sa PDV-om.

Parking će, prema istom izvoru, imati 196 mesta, kao i dodatnih sedam za osobe sa invaliditetom, dok će biciklistička staza i pešačka staza, prema projektu biti dugačke 455 metara.

Biće izgrađeno i 750 metara vodovodne i skoro 700 metara kanalizacione mreže, postavljena 52 stuba javne rasvete i hortikulturno uređen prostor, s tim da je sa Gradskim zelenilom i trgovinskim lancem ugovoreno da se sačuva deo stabala koja su ranije zasađena na toj lokaciji dok je tu bio Rasadnik.

Poznati trgovinski lanac na Futoškom putu započeo je radove krajem oktobra 2020. godine sa rokom završetka do kraja maja ove godine. Vrednost radova je gotovo 200 miliona dinara, a ovaj plac na mestu nekadašnjeg Rasadnika kompanija je kupila na licitaciji 2017. godine po ceni od 233,4 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.