15 godina Crne kuće u Novom Sadu

VIDEO K9: Prigodnim programom deceniju i po postojanja obeležava Omladinski centar CK13 u Novom Sadu.

0
96

13. april prvi je od četiri tokom kojih raznim sadržajima Omladinski centar obeležava 15 godina postojanja Crne kuće u Novom Sadu.

“Kome još uvek treba Crna kuća?” je okrugli sto organizovan kao podsetnik na 5. godišnjicu osnivanja Centra, kada je održana tribina pod nazivom “Da li je Novom Sadu potrebna Crna kuća?”

Govoreći o ovoj temi, Ozren Lazić, član kolektiva CK13 je istakao vrednosti koje, u saradnji sa brojnim grupama i organizacijama, promovišu u Crnoj kući.

Za četvrtak, 14. aprila, planirano je održavanje Zajedničke veganske večere u Otvorenoj kuhinji CK13, kojom promovišu ovaj vid ishrane i etiku vezanu za nju. Za petak i subotu su zakazani koncerti.

Lazić je istakao da su ponosni na činjenicu da Crna kuća postoji 15 godina tokom kojih su uspeli da je drže otvorenom za zajednicu, uspevajući za to vreme da odole komercijalizaciji i podilaženju talasu mejnstrima koji preplavljuje Novi Sad, a najviše na to što je veoma veliki broj ljudi i udruženja doprineo izgradnji Crne kuće u ono što ona danas jeste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.