14 godina Omladinskog centra CK13

VIDEO K9: Novosadski Omladinski centar CK13 danas proslavlja 14 godina rada tokom kojih su uspeli da učine vidljivom alternativnu scenu u našem gradu i podignu je na viši nivo.

0
11

U Crnoj kući danas obeležavaju 14. godina rada Omladisnkog centra CK13. Proslava rođendana protiče uz poštovanje epidemioloških mere, pa se tako ljubitelji ovog mesta smenjuju u dozvoljenom broju u bašti Crne kuće od 14 do 22 časa i sumiraju sećanja i utiske na sve ono što je CK13 za ovih 14 godina uradio pretvorivši se u prepoznatjiv alternativni brend, ne samo u Novom Sadu.

Crna kuća otvorena je za sve i uvek je pomagala alterantivnu scenu, kao i sve ljude sa margine društva. Upravo zbog toga oni se, rekao je Đorđe Majstorović, PR Omladinskog centra CK13, osećaju uvek dobrodošli u CK13 gde mogu da se izraze, organizuju i udružuju.

Prošla godina bila im je specifična, što zbog vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa, što zbog vanrednog stanja u kojem su se našli zbog prostora, a Omladinski centar CK13 i sada je pod tužbom pod pretnjom prinudnog iseljenja iz Crne kuće, podsetio je Majstorović.

Majstorović kaže da još uvek ne planiraju selidbu, sve dok ne bude okončan sudski spor koji će, nada se, biti završen u njihovu korist i korist mnogih građana koji su potpisivanjem peticije podržali rad Omladinskog centra CK13 i opstanak Crne kuće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.