14 dana karantina

VIDEO K9: Mladi i perspektivni pisac Stefan Mihajlovski nedavno je izdao svoju novu knjigu koja nosi naziv 14 dana karantina i u kojoj glavni likovi Jakša i Vuk našavši se u kućnom karantinu bliže upoznaju jedan drugog i istražuju svoje identitetske pozicije.

0
48


Mladi Stefan Mihajlovski, multimedijalni umetnik, nedavno je izdao svoju najnoviju knjigu pod nazivom 14 dana karantina. Tim povodom sastali smo se sa njim, a na početku razgovora Stefan nam je rekao da voli da dođe u Zrenjanin koji odiše toplinom i raspoloženjem kakvog nema u Beogradu.

Predstavljajući svoju najnoviju knjigu Stefan je rekao da je to do sada njegovo najbolje delo, da je knjiga nastala tokom vanrednog stanja i da je bio velik izazov napisati šta se to događalo tokom 14 dana karantina kada, kako se na prvi pogled čini, nismo radili ama baš ništa.

Najnovija knjiga Stefana Mihajlovskog razlikuje se od njegovih prethodnih dela, a po čemu otkrio nam je upravo ovaj mladi i perspektivni autor.

U knjizi ćete saznati kako su glavni likovi Jakša i Vuk proveli 14 dana u karantinu, a od Stefana ćete saznati kako je on provodio vreme tokom policijskog časa.

Stefan je rođen 1996. godine u Vršcu, diplomirao je komunikologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, a trenutno je student master programa Proizvodnja Tv serija pod mentorstvom Dragana Bjelogrlića i Vuka Ršumovića. Pisanjem je počeo da se bavi 2015. godine kolumnom Lice današnjice. Ta kolumna prerasla je u zbirku priča pod nazivom Lice današnjice Autobiografija kolektivne nesvesti, a njegov spisateljski rad nastavlja se i tokom narednih godina i 2019. godine izdaje knjigu Ispod grla, a ove godine knjigu 14 dana karantina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.