13. aprila Sajam zapošljavanja na SPENS-u

VIDEO K9: Još jedan sajam zapošljavanja koji će biti održan idućeg četvrtka biće prava prilika za sve nezaposlene iz Novog Sada, a i šire, da pronađu zaposlenje. I ovaj sajam će biti održan na SPENS-u, saopštila je danas Nacionalna sluba za zapošljavanje.

0
820

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Novi Sad poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale NSZ Novi Sad, koji će biti održan u četvrtak, 13. aprila 2017. godine, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu SPENS-a u Novom Sadu.

Svoje učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 06. aprila u prostorijima Filijale Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju).

Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu igor.pesakovic@nsz.gov.rs i dragana.jaksic@nsz.gov.rs.

Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na brojeve 021/488 55 01 i 021/488 55 21.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.