12,5 miliona dinara za novogodišnju rasvetu

VIDEO K9: Iako je jesen tek počela, Novi Sad počeo je pripreme za zimske praznike. Raspisana je javna nabavka za kupovinu novogodišnje rasvete za koju je Grad izdvojio 12,5 miliona dinara.

0
6

Već kroz nekoliko nedelja, ako je suditi prema iskustvima iz prethodnih nekoliko godina, u našem gradu zasijaće tradicionalno novogodišnje osvetljenje.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je javnu nabavku za kupovinu novogodišnje rasvete i za ovu namenu izdvojila 12,5 miliona dinara.  

U konkursnoj dokumentacije navedeno je da Grad kupuje delove lampi i svetlećih tela, svetlosne sijalice, svetleću opremu i slično.

Između ostalog, predviđena je i nabavka 100 takozvanih „lančanica“ u beloj boji koje vise na drveću, 25 ukrasa u obliku velikih sijalica, 3D figure Deda Mraza sa led rasvetom, 3D figure sa LED rasvetom u obliku saonica i dva irvasa, kao i fontanu visoku pet metara, sa osnovom od 10 metara.

Podsetimo, Novi Sad je i prošle godine izdvojio identičnu sumu novca za nabavku novogodišnje rasvete, a radnici “Stana” počeli su sa kićenjem ulica 27. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.