100,3 miliona dinara za obnovu Almaškog kraja

VIDEO K9: Obnovu Almaškog kraja u Novom Sadu pokrajina će finansirati sa više od 100 miliona dinara, odlučeno je danas na sednici Pokrajinske vlade.

0
61

Za obnovu Almaškog kraja, graditeljskog nasleđa, na osnovu Sporazuma između Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada o zajedničkom investiranju i realizaciji investicionih projekata u Almaškom kraju, pokrajina je izdvojila 100,3 miliona dinara, saopšteno sa današnje sednice Pokrajinske vlade.

Reč je o objektima u ulicama Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Zemljane ćuprije, Zlatne grede i Skerlićeve na kojima će se raditi obnova fasada i krovova.

Osim toga, za nastavak radova na rekonstrukciji protivpožarne zaštite u Arhivu Vojvodine obezbeđeno je 29,98 miliona dinara za novu fazu radova na realizaciji projekta instalacije za automatsku detekciju, signalizaciju i gašenje požara inergenom.

Na sednici je i za Opštu bolnicu u Subotici izdvojeno ukupno 18 miliona dinara, od toga, kako je saopšteno, 15 miliona za agregat sa pratećom opremom za angio-salu i tri miliona za rezervno napajanje magnetne rezonance strujom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.