100 novih parking mesta u Ulici Augusta Cesarca

VIDEO K9: Novi Sad dobio je još jedan parking kapaciteta od oko 100 mesta, sa plaćanjem u režimu plave zone, koji je od danas otvoren u Ulici Augusta Cesarca 9.

0
42

U Ulici Augusta Cesarca 9 danas je počeo sa radom parking na kojem je vozačima na raspolaganju oko 100 parking mesta.

Sat vremena zadržavanja na ovom parkingu plaćaće se 50 dinara.

Parking ima naplatnu rampi i parkiranje se plaća automatski, na izlasku, za sada gotovinom, a uskoro će biti omogućeno i plaćanje karticom.

Nedostatak parking mesta boljka je je svih većih gradova pa i Novog Sada, a Parking servis nastoji da na sve moguće načine sugrađanima olakša parkiranje u bilo kom delu grada, rekao je direktor ovog javnokomunalnog preduzeća, Stevan Lugonja.

Lugonja je podsetio da nije prvi put da Parking servis u funkciju parkiranja uvodi određene prostore koji su zapušteni ili im nije jasno definisana namena, a koji mogu da pomognu građanima da lakše dođu do parking mesta.

Parking je uređen na privatnoj parceli s čijim vlasnikom je potpisan sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, rekao je Lugoja i dodao da se nada da će i ovaj parking u centru grada, gde je teško obezbediti dodatna parking mesta, građanima biti od velike koristi.

Važno je i to što, izgradnjom ovog parkinga ni na koji način ne remeti kretanje pešaka i biciklista, naveo je Aleksandar Bulajić član Gradskog veća za saobraćaj i puteve.

Parking u Ulici Augusta Cesarca 9 je u potpunosti pod video nadzorom, osvetljen je, radiće 24 sata i na njemu neće važiti povlašćene parking karte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.