10 zlatnih odličja MUP-a

VIDEO K9: Pripadnici Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova doneli su 10 zlatnih medalja i ostvarili najbolje rezultate na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu.

0
45

Pripadnike Sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su sa Svetskih policijskih i vatrogasnih igara u Roterdamu, Ministarstvu unutrašnjih poslova i Srbiji doneli 10 zlatnih medalja i ostvarili najbolje rezultate, primio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar se zahvalio sportistima za veliki trud, rad i uspeh, kao i donatorima koji su obezbedili da MUP u Roterdam može da pošalje svoje najbolje sportiste.

Ljubiša Momčilović, koji je osvojio tri zlatne medalje, dve u pojedinačnim i jednu u ekipnom takmičenju u streljaštvu, zahvalio se ministru na razumevanju i saradnji, na tome što je prepoznao koliko je sport bitan za MUP.

Trener Slobodan Bitević, član stručnog tima, koji je vodio sportiste na Svetskim policijskim igrama, takođe je izrazio zahvalnost ministru na svemu što čini za sportiste MUP-a.

Pripadnici MUP-a, koji su se takmičili na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu, ovom prilikom ministru Vulinu su uručili poklon – prvu ekipnu zlatnu medalju Sportske jedinice MUP-a u disciplini pištolj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.