1. trofej Zrenjanina

VIDEO K9: U okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih na stadionu Radničkog održan je fudbalski turnir za mlađe uzrasne kategorije “Trofej grada Zrenjanina”, na kom je nastupilo 8 ekipa. Pobedu je odneo tim Čukaričkog iz Beograda.

148

Dan mladih je i ove godine organizovan u saradnji grada Zrenjanina i Kancelarije za mlade, a organizacije se priključio i fudbalski klub “Radnički” na čijem terenu je po prvi put organizovan fudbalski turnir za mlađe uzrasne kategorije “Trofej grada Zrenjanina”.

Svoj rad predstavili su volonteri Crvenog krsta, a svoje naoružanje i pokaznu vežbu izveo je odred Žanarmerije iz Novog Sada. Govoreći o odnosu grada prema mladima pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura rekao je da je grad ove godine izdvojio 10 miliona dinara za stipendiranje učenika i studenata, da su najbolji đaci osnovnih škola boravili u zajedničkom kampu, da grad regresira i subvencioniše prevz đaka, kao i da se finansiraju nevladine organizacije koje se bave omladinskom politikom, a da ima i drugih podsticaja za mlade kroz sport i druge aktivnosti u kojima učestvuje grad Zrenjanin.

On je još dodao da će se grad truditi da ta pomoć I podrška u narednom periodu budu još značajniji.

Na prvom turniru “Trofej grada Zrenjanin” nastupilo je 8 ekipa. Nastupili su najmlađi fudbaleri Proletera, Banat Bull-a, Crvene zvezde, Dinama, OFK Kikinde, Bambija, Čukaričkog i fudbalskog kluba Bolesnikov.

Krajem avgusta, tokom trajanja manifestacije “Dani Piva” turnir će na gradskom stadionu, stadionu Radničkog i u sportskom centru “Bambi” odigrati I starije uzrasne kategorije.

Pobednik prvog turnira “Trofej grada Zrenjanina” je ekipa Čukaričkog, drugo mesto pripalo je fudbalerima Crvene zvezde, a trećeplasirana je bila ekipa fudbalskog kluba “Bolesnikov” iz Novog Sada. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.