NOVI SAD

video

Ponovo pretnje radnicima u Centru za socijalni rad

VIDEO K9: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. D. iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Osumnjičeni se tereti da je pretio radnici Centra za socijalni rad, precizira se u saopštenju Policijske uprave u Boru. Povodom sve češćih incidenata u Centrima za socijalni rad, pokrenuta je tema o bezbednosti korisnika i zaposlenih u ovim ustanovama. Proverili smo kako je obezbeđen Centar za socijalni rad u Novom Sadu.
video

Do novembra moguć otpis kamata kod Informatike

VIDEO K9: Zahvaljujući angažmanu Udruženja za zaštitu prava potrošača Prosperitet i angažmanu naše televizije, skoro decenijski problem građana koji račune plaćaju objedinjeno putem Informatike, a koji su zapali u velike dugove, kako zbog glavnice tako i zbog kamata, trebalo bi da bude rešen i to tako što će kamata biti otpisana, pod uslovom da se dug izmiri do kraja novembra, rekao je u našoj emisiji Otovreni ekran predsednik Prosperiteta Radomir Ćirilović.
video

Od septembra uniforme u polovini škola

VIDEO K9: Prethodne školske godine roditelji su popunjavali uptinike o mogućnosti uvođenja školskih uniformi. Nakon obrade prikupljenih podataka, više od 50% škola sa teritorije koja je pod nadležnošću Školske uprave Novi Sad, izjasnilo se da bi želelo da uvede uniforme.

Počela rekonstrukcija Partizanske ulice, izmene trasa autobusa

VIDEO K9: Rupe, ulegnuća, neuređene biciklističke i pešačke staze, slika su dela Partizanske ulice u smeru od Rumenačke ka Kisačkoj, koja bi uskoro mogla biti promenjena, s obzirom na to da su danas počeli radovi na rekonstrukciji ovog dela ulice.
video

Vremenska i agroprognoza – 16.8.2017.

VIDEO K9: Danas i u narednim danima pretežno sunčano vreme sa temperaturama iznad 30 stepeni. Od nedelje stiže osveženje u vidu kiše i značajnog pada temperatura.