NOVI SAD

video

Apel uprave za vanredne situacije

VIDEO K9: Prethodnih nedelja registrovano je višestruko povećanje broja požara na otvorenom prostoru. Nekoliko požara na padinama Fruške Gore umalo se pretvorilo u stihiju, a ozbiljno je bio ugrožen i saobraćaj na autoputu E-75 i Zrenjaninskom putu, usled slabe vidljivosti uzrokovane gustim dimom sa okolnih parcela.

JKP “Informatika”: Opomene pred tužbu

JKP "Informatika" obaveštava korisnike da su opomene za izmirenje dugovanja poslate na adrese dužnika, te u ovom preduzeću apeluju na građane da, ukoliko mogu, izmire dugovanja, kako bi izbegli dodatne troškove izvršitelja i pokretanja postupaka.
video

Drugi dan KONTEH-a na FTN

VIDEO K9: Danas je održan drugi, ujedno i završni dan Sajma poslovnih mogućnosti i stručnih praksi - KONTEH na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.
video

IT stručnjaci ključni za napredak

VIDEO K9: Srbiji predstoji proces digitalne transformacije u oblasti javne uprave i privrede, rekao je u emisiji Otvoreni ekran Rasim Ljajić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija. Cilj je, kako je istakao, sa jedne strane dobiti efikasniju, moderniju i jeftiniju državnu upravu, a sa druge, pomoći u konkurentnosti privredi.
video

Pripreme za upis prvaka

VIDEO K9: Od 1. aprila počinje upis prvaka u osnovne škole, a tim povodom Osnovna škola Ivan Gundulić organizovala je Dan otvorenih vrata, na kome su svi roditelji i deca mogli da se informišu o načinu rada ove škole, ali i uslovima obrazovanja koje ova škola pruža.